dimecres, 23 de febrer del 2011

La ONG MANS X MON - CULTURA I DESENVOLUPAMENT HUMÀ

La ONG CiDH neix de la suma de diferents iniciatives solidaries amb incidència a la mateixa regió del Nor Oriente de Guatemala, fruit de la voluntat de diferents persones de treballar per al desenvolupament de les persones i els territoris d’aquesta regió.

El treball continuat dels darrers anys i el desenvolupament de propostes relacionades amb diferents camps, però amb la mateixa coincidència territorial i amb la mateixa contrapart, la Mancomunidad de Nor oriente i els Municipis que la integren, va fer afavorir la constitució de la ONG amb l’objectiu de millorar la interlocució i l’eficàcia dels projectes a desenvolupar.

MANS X MON, Cultura i Desenvolupament Humà es una ONG creada l’any 2007 amb la finalitat de donar suport , ajuda i cooperació per al desenvolupament cultural i social, als països empobrits, en especial a Guatemala .

Com s’estableix en la introducció d’aquest document la ONG CiDH, la cooperació al desenvolupament ha de ser l’eina per promoure el canvi global, al nord i al sud, amb l’impuls a projectes que siguin sostenibles, des del punt de vista de l’ecologia, l’economia i l’equitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada